WelkomHuwelijkZakelijkStudio BeeldContact
 
AanpakPortfolioInformatie

 

 

 

Portfolio

Wij genieten het vertrouwen van uiteenlopende bedrijven en particuliere opdrachtgevers.

Wij werken onder anderen voor: Philips, SNS Bank, Rabobank, Businessclass en Wonenbreburg.

Op deze pagina staan een aantal voorbeeld films. Onze films worden onder meer geleverd op dvd, in HD op hoogwaardig Blu-ray en als Flash film voor internet.

 

 

 

 

   

 

 


Juicer test

In opdracht van Philips zijn voor retailers en Philips personeel op ludieke wijze producteigenschappen van de Philips fruitjuicer vergeleken met de concurrentie. Er zijn verschillende versies van de film gemaakt voor China, Brazilie, West Europa en Frankrijk.

   

 

 

 

 

 

 


Eleonora

In opdracht van woningcorporatie WonenBreburg is een verkoopfilm gemaakt voor
particuliere woningzoekenden. Op sfeervolle wijze wordt een rondleiding gegeven door de nieuwbouwwoningen Eleonora te Breda. De film is onderdeel van de website van WonenBreburg/Eleonora
.

   

 

 

 

 

 

 


Business Class

Aan het programma Business class van Harry Mens op RTL 7 is een bijdrage geleverd in de vorm van een bedrijfspresentatie. Voor deze film is het bedrijf gefilmd maar zijn ook opnames gemaakt op de Expo Reclam in Madrid.

   

 

  

 

 


Webagenda

Voor de werknemers van SNS REAAL heben wij een instructiefilm gemaakt voor het gebruik van de aplicatie Webagenda. Hiervoor is op verschillende locaties in het bedrijf gefilmd en zijn introducties gehouden door leden van de Raad van Bestuur.

   

 

  

 

 


C2000

Voor de Directie mobiele diensten, onderdeel van het Ministerie van Binnenlandse Zaken, is een informatiefim geproduceerd over het communatiesysteem C2000. Dit is een gesloten communicatienetwerk en bedoeld voor gebruik door de Nederlandse hulpdiensten.

   

 

  

 

 


Jubileum Abraham Art

Voor kunstgalerie Abraham Art te Venray is het jubileumfeest geregistreerd. De film is bedoeld als herinnering aan het feest voor haar kunstenaars en klanten.

   

 

  
   
 
   
Copyright Studio Beeld 2012