WelkomHuwelijkZakelijkStudio BeeldContact
 
AanpakPortfolioOfferte

 

 
   

 


Voor het maken van een goede huwelijksreportage wordt tijdens een persoonlijk gesprek kennisgemaakt. Dan bespreken we jullie wensen en is er gelegenheid een aantal voorbeeld clips te zien.

 

   

 

 

Op de huwelijksdag wordt gefilmd met oog voor de omgeving en gasten waardoor naast het huwelijk ook een prachtige herinnering wordt vastgelegd aan alle aanwezigen. De aanwezigheid van de cameraman is onopvallend. Hierdoor ontstaat spontaniteit in de film en is er ruimte voor de emotie die past bij een huwelijksdag. Bij een reportage van een volledige dag wordt een aantal uur in HD kwaliteit gefilmd.

Na het filmen volgt de montage. Door een passende lengte en de nodige afwisseling zal de film ook na een aantal keren bekijken de moeite waard blijven. Rustige scènes worden afgewisseld met snelle overgangen, ondersteund en versterkt door muziek of juist stilte Hiermee wordt het gevoel en de emoties van de dag in een perfecte beeldkwaliteit fantastisch herbeleefd!

 

De lengte van het eindresultaat is afhankelijk van wat er op jullie programma staat. Gemiddeld wordt van een volledige dag een film van circa 45 minuten gemaakt en een videoclip. Voor een extra persoonlijke tint kan gebruik gemaakt worden van uw uitnodiging, huisstijl of muziek.

Enkele weken na de opnamen is de film gereed. Het resultaat wordt op een dvd en een blu-ray gezet. Aan de dvd wordt een menu met hoofdstukken en een videoclip toegevoegd. De film wordt gepresenteerd in een mooie kleurenhoes.

   
   
 
   
Copyright Studio Beeld 2012